Орел, който е излетял от клетката - така донякъде на

...
Орел, който е излетял от клетката - така донякъде на
Коментари Харесай

Когато орелът "излети от клетката": с нова емблема "Пирин" поглежда към промяната

Орел, който е " изхвърчал от клетката " - по този начин ненапълно на смешка, ненапълно с болежка поради тежките години е описвана новата емблема на футболния " Пирин ". Клубът от Благоевград избра новото си лого след гласоподаване в уеб страницата.

Общо четири разновидността бяха препоръчани, като завоюва този, в който орелът " полита " оттатък рамките на емблемата. Той събра 1047 гласа, което е съвсем колкото другите три дружно.

Новата емблема влиза в действие мигновено, като е допустимо да бъдат направени леки ремонти в окончателния дизайн, оповестиха от пресслужбата на " Пирин " пред " Дневник ". Стъпката е част от огромните промени в клуба, белязани от идването на новия спонсор " Емирейтс Уелт ". С десетгодишен бизнесплан компанията съобщи предпочитание да придобие 75% от собствеността на клуба и да го поведе по нов път.

Полетът на орела

Новата емблема е основана от Кирил Георгиев, разказан в уеб страницата на клуба като " един от известните и леко крайни последователи ". До последно той пазел анонимност и не се знаело, че е създател на плана.

" Радваме се, че по този метод емблемата остава в фамилията. Емблемата влиза в действие мигновено, като към този момент се работи по цялостното ребрандиране ", обясниха от пресслужбата на " Пирин ".

Смяната на логото била подбудена от три фактора. Представители на новия спонсор употребявали контактите си в УЕФА и с клубове от Висшата лига, като получили съвет да създадат смяна. Успоредно с това в " Пирин " желали да разпространяват уеб страницата си и по тази причина организирали гласуването. Третият фактор бил обвързван с търсенето на ново начало и " скъсването " с тежкото завещание и разтърсения имидж на клуба от последните години.

 Представителят на
© LAP.bg

Представителят на " Емиратс Уелт " Ива Уорън сподели преди дни, че компанията към този момент е вложила 440 хиляди лв. в клуба

Високите цели

От " Емирейтс Уелт " са показали в общината бизнес проект за развиването на клуба. В основата му са залегнали построяването на добър тим, развиване на детско-юношеската школа за да се спре приключването на гении, както и подобряването въз основата.

Отборът, който е на прага на новия сезон във Втора лига, няма да търси непременно нанагорнище в елита още тази спортна година. Но в случай че се открие такава опция - клубът ще опита да я улови и да реализира задачата си за връщане в Първа лига.

От пресслужбата показаха пред " Дневник ", че " Пирин " разполага с " отличен бюджет ". Затрудненията през лятото пристигнали от неприятния имидж на клуба от последните години, поради което част от мечтаните футболисти отказали да се причислят към тима.

Преди дни представители на новия спонсор оповестиха, че към този момент са вложени 440 хиляди лв..

" Пирин " към този момент е почнал " сериозен, въпреки и козметичен ремонт " на стадиона си. Целта е да се основат положителни условия за ентусиастите. С мисъл за последователите ще се направи и онлайн магазин в уеб страницата на клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР