Орехите в имота на пловдивчаните Петя и Димитър Наневи, намиращ

...
Орехите в имота на пловдивчаните Петя и Димитър Наневи, намиращ
Коментари Харесай

Зловещо отмъщение: Пловдивски лекар закачи черни кръстове в имот на съсед и обеща за пуска траурна музика

Орехите в парцела на пловдивчаните Петя и Димитър Наневи, намиращ се в Храбрино, осъмнаха окачени с три черни кръста и черни шалове на петък 13-ти. Злокобният проект за заплашване не стопира до там, защото притежателят на парцела Димитър получава и SMS:

Според засегнатите диаболичните символни и текстови послания са отправени от доктор Иво Чолаков, който има парцел в съседство на този на семейство Наневи. Причината за заканите с божия яд е фактът, че доктор Чолаков изрично не желае орехите в имота на Наневи да бъдат отсечени.
Наш кореспондент се обади на доктор Чолаков, който обаче затвори телефона с сбитата фраза: " Не знам защо говорите ". Номерът, от който е изпратил злокобното обръщение обаче е точно неговия личен, който можете да намерите и в формалната страница на медика.
Преди години теренът бил общински, след това приватизиран, а след това продаден на семейство Наневи. Наскоро Петя и Димитър решили, че ще строят къща в парцела си. Оказало се, че в парцела е изкопана септична яма, прокарани са и тръби. Преди години евентуално бащата на брачната половинка на доктор Чолаков - Красимира Чолакова, е засял и орехите в парцела.
Семейство Наневи предложили за своя сметка да реалокират ямата и водопровода. По думите на Петя обаче в случай че се наложи да се прави подпорна стена, каквито се построяват при множеството парцели в региона, ще се наложи отсичането на едно или повече от дърветата.
Идеята за сеч обаче разгневила доктор Чолаков, а крайното му противоречие било изразено при диалог с Димитър преди 2 дни, когато докторът заплашил мъжа, че ще го гони до дупка и няма да му разреши да унищожи дърветата, оповестява " Трафик ".
Тази заран, откакто видяла кръстовете, Петя потърсила за контакт дамата на доктора Красимира. По време на диалога Красимира се разграничи от дейностите на брачна половинка си и коментирала, че се е пробвала да го спре, само че не е съумяла.
" Семейството ми е тричленно и одобряваме тези кръстове като опасност за живота на всеки от нас ", разяснява Петя. Жената ще се срещне с кмета на Храбрино и служител на реда от РПУ-то на място в двора, с цел да бъде установено осъщественото действие. Междувременно мъжът и Димитър ще подаде сигнал в прокуратурата.
В обществените мрежи, доктор Чолаков пусна фотография, която красноречиво демонстрира позицията му по отношение на отрязването на орехите:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР