Орегонският бранд Nike няма нужда от представяне – това е

...
Орегонският бранд Nike няма нужда от представяне – това е
Коментари Харесай

Nike – марка, с която винаги ще си топ!

Орегонският бранд Nike няма потребност от показване – това е една от топ марките в света на стрийтуеъра. Първоначално марката се занимава с дистрибуция на японски обувки за тичане, само че от началото на 70-те стартира да основава и авторски модели. Тогава сменя и името си на Nike, а в логото се появява известният Swoosh, който през днешния ден всеки разпознава. Фирмата продължава да се развива и пред 80-те – точно тогава Nike стартира паметното съдействие с Майкъл Джордън. Непрекъснатото развиване и възходящата известност не престават и пред идващите десетилетия. Това е една от марките, които дефинират трендовете в света на уличната мода. С марка Nike постоянно ще си топ!
 
Какви обувки Nike да избереш? Заложи на баскетболна визия!
Един от водещите артикули на орегонската марка, който ѝ обезпечава интернационален триумф, са . Спортните обичаи на компанията личат в доста от моделите на компанията, които са подобаващи за модели за тичане и баскетбол, както и за всекидневието. Нека вземем за образец сбирката Nike Air Force, основана през 80-те. Това е първият модел баскетболни обувки с амортизираща въздушна възглавница. Въпреки че маратонките в чисто бяло се радват на извънреден триумф, в Sizeer ще откриеш също мъжки и дамски обувки Nike в черно, синьо и розово. Ако харесваш баскетболния дух, избери извънредно модерния през този сезон модел Nike Dunk. Те са по-малкият брат на известните Air Force, които превзеха освен игрищата, само че и скейт парковете. Може би се чудиш какви дамски обувки Nike да избереш, с цел да бъдеш топ? Отговорът е елементарен – Nike Blazer! В Sizeer можеш да избираш от модели с ниска или висока лицева част, тъй че всяка фенка на стрийт стила да може да избере идеалните маратонки, отговарящи на нейните желания.



Nike Air Max – запознай се с най-известните маратонки
Една от сбирките, която всеки уважаващ себе си сникърхед би трябвало да има, е паметната линия Nike Air Max. Оригиналният дизайн на подметката е концепция на Тинкър Хатфийлд. През 1987 година марката пуска на пазара първите Air Max, които незабавно се трансформират в шлагер и печелят сърцата на феновете на маратонките. Кой от предлаганите модели да избереш? Любителите на стила на 90-те могат да се насочат към Nike Air Max 90. Това един от най-известните модели , който и до през днешния ден е визитна картичка на марката. Ако предпочиташ по-оригинални планове, избери Nike Air Max 97. Дизайнът е въодушевен от японските влакове! Влиянието проличава и във формата на лицевата част. Или може би търсиш маратонки Nike, в които да личат спортните обичаи на марката? ! Отличават се с текстилна лицева част и въздушна възглавница, която се намира на забележителна повърхнина от подметката. Маратонките Nike Air VaporMax идеално ще добавят сбирката ти, в случай че си почитател на страхотната обезценка Air Sole! Подметката им се състои от възглавница Air Sole, която обезпечава изключителна обезценка.



Не единствено маратонки – разгледай облеклата и аксесоарите Nike
Фен си на американската марка и в сбирката си от сникърси имаш няколко модела с тяхното лого? В подобен случай какво ще кажеш за total look от Nike? Освен топ модели обувки в Sizeer ще откриеш и облекла и аксесоари на обичания бранд. Широките суичъри на Nike, съчетани с подобаващи джогъри, могат да бъдат в основата на стрийтуеър сета. През лятото заложи на тениска с огромно лого, а в дамски сет – на състезателен топ. Допълни облеклата Nike с подобаващи аксесоари! Несъмнено главен аксесоар са чорапите Nike, които стават за всеки сезон. Търсиш други универсални аксесоари? Чанти за кръст, !



Ела в Sizeer, виж какви модели те чакат и избери артикули Nike, с които постоянно ще си топ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР