Ордата на ГЕРБ е приела на въоръжение метода на заглушаването,

...
Ордата на ГЕРБ е приела на въоръжение метода на заглушаването,
Коментари Харесай

Журналист: Ордата на ГЕРБ е приела на въоръжение метода на заглушаването

" Ордата на ГЕРБ е приела на въоръжение метода на заглушаването, употребен за вражеските радиостанции в по-ранните стадии на Татовия режим.
Влизат в комисията и викат един през различен цялостен час, с цел да заглушат. И то хора на възраст, като малоумни. Бръмчат, реват, живи заглушители ", във Facebook.
 Биков не видя опит на ГЕРБ да заглуши Илчовски, не направи разлика сред поддръжка за съответна компания и за цялостен бранш Биков не видя опит на ГЕРБ да заглуши Илчовски, не направи разлика сред поддръжка за съответна компания и за цялостен бранш
Дали си дава сметка, че депутатите и членове на ГЕРБ с държанието си в Комисията по проверката легитимираха това, което сподели Светослав...
" Това очевидно е публично утвърден способ. Преди години участвах в едно предаване на Милен Цветков със Соня Колтуклиева и Коритаров. В момента, в който се пробвах да кажа нещо за Борисов, Колтуклиева започваше да дрънка без смисъл на всеослушание, просто да заглушава.
Това прерасна в нейни шумни монолози, съвсем крещеше, с което не даваше опция различен да приказва. Милен застана пред нея и размахваше ръце: " Соняяя, Соняяяя, Соняяя ". И той не можа да я спре. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР