ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (AP) — Генералният мениджър на Бъфало

...
ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (AP) — Генералният мениджър на Бъфало
Коментари Харесай

Билс GM подкрепя Макдермот и отхвърля идеята за оставане на отбора след последната загуба от кръга на дивизията

ОРЧАРД ПАРК, Ню Йорк (AP) — Генералният управител на Бъфало Билс Брандън Бийн поддържа работата на треньора Шон Макдермот, изправен пред рецензии и спад в средата на сезона във вторник, като в същото време отхвърли концепцията, че тимът е на плато, откакто беше отстранен в дивизионния плейофен кръг за трети следващ сезон.

В същото време Бийн подвигна алено знаме при оценката на провокациите отвън сезона, пред които е изправен възобновяване на лист, който сега включва 22 чакащи неограничени свободни сътрудници – девет от тях постоянни – до момента в който са с белезници от рестриктивните мерки на тавана на заплатите.

„ Очевидно ще би трябвало да бъда изобретателен с тавана и аз не мисля, че би трябвало да го споделям, само че не мисля, че ще видите никакви пръски “, сподели той по време на продължителна конференция за края на сезона два дни след загубата с 27-24 от Канзас Сити.

„ Дори и да открия нещо, което е вълнуващо за мен, не мисля, че ще се вмести в нашите параметри “, сподели Бийн, чийто екип се о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР