Orbis Dev. Inc. е интензивна IT програма, с която ORBIS

...
Orbis Dev. Inc. е интензивна IT програма, с която ORBIS
Коментари Харесай

Бургаска IT компания плаща на млади таланти, за да се учат на програмиране

Orbis Dev. Inc. е интензивна IT стратегия, с която ORBIS Digital Services желае да даде късмет за развиване на локални млади гении, които занапред търсят реализация в IT сферата.

Обучението ще бъде извършено от ветерани с над 10-годишен опит в промишлеността, а фокусът ще в върху практични умения и работа по действителни планове.

Dev. Inc. има за цел да развие цялостния капацитет на своите участници и показва нов за Бургас модел, в който всички млади гении ще получават месечен финансов тласък, с цел да могат да се отдадат на своето израстване като експерти в програмирането.

За 6 месеца участниците в Dev. Inc. ще преминат през образователната стратегия PRO-Class, присъствено, в офиса на ORBIS Digital Services в Бургас. Програмата включва месец с фундаментални познания и следващо практическо образование по един от трите най-желани за работа езици: PHP, Java & JavaScript. Така те ще усвоят основни умения в региона на уеб създаването, а сполучливото довеждане докрай на програмата ще им даде опцията за бъдещо развиване в ORBIS или в една от техните партньорски компании. Кандидатстването към този момент стартира, и ще продължи до 8 май, на уеб страницата на Dev. Inc. – https://devinc.tech.

“Започвайки като стартъп без опит, само че с огромни фантазии, ORBIS се трансформира в една от най-големите и авторитетни ИТ компании в Бургас, в която работят над 50 експерти в региона на осведомителните и цифрови технологии. Това начинание не беше елементарно и ние осъзнаваме какъв брой мъчно е да се създадат първите стъпки в едно ново начинание. Затова в този момент пристигна моментът и ние да допринесем за развиването на цифровата общественост в района. В Dev. Inc. ще помогнем на млади гении да започват кариерата си в програмирането, като им осигурим един равномерен развой, професионална среда и на практика умения ”, споделя Христо Ковачев, CEO на ORBIS Digital Services.

Община Бургас приветства и поддържа всички начинания, ориентирани към образование на фрагменти и откриване на работни места във високотехнологичните промишлености.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР