ората харесват Ицо Хазарта, той ще победи дори Борисов. Това

...
ората харесват Ицо Хазарта, той ще победи дори Борисов. Това
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Хората харесват Ицо Хазарта, той ще победи дори Борисов

ората харесват Ицо Хазарта, той ще победи даже Борисов. Това разяснява Настимир Ананиев от Политическа партия.

Ясни са водачите на листите на " Продължаваме промяната ". Сред тях е някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, както и двама отцепници от Има Такъв Народ. Защо обаче основни фигури за партията остават отвън водаческите листи?

" Аз в никакъв случай не съм имал упоритост да съм лидер на листа. Въпросът е да има мощен екип, който да убеди оптимален брой хора да гласоподават и да насочим всички старания в идващото Народно събрание да имаме болшинство на " Промяната ". Имаме работа за дотъкмяване и съм сигурен, че доста българи ще ни поддържат, защото всеки прави разликата сред старите муцуни с мутренските номера и това, което " Продължаваме промяната " съставлява ", съобщи Настимир Ананиев от партия " Волт ", която се явява на изборите в коалиция с " Продължаваме промяната ",.

Според него Христо Петров - Ицо Хазарта е човек с идея, различим българин, който е доста харесван от хора на всякаква възраст и е от основните лица на " Продължаваме промяната ", които ще получат поддръжката в 25-и мир. В студиото на " България заран " Ананиев предвижда, че Христо Петров ще победи Бойко Борисов.

Той посочи, че Яна Балникова има персонални аргументи за безучастие в листите, а Лена Бориславова ще оказва помощ в екипа.

" Не мога да кажа, че Лена Бориславова е едва звено, тя е от основните играчи и човек, на който ние разчитаме. Много от хората желаят младежи да се занимават с политика. Ние желаеме да се прави политика по нов метод, желаеме в България да се живее обикновено и множеството български гласоподаватели са мъдри, виждат по кое време някой е нападнат грозно и по мутренски ", уточни Ананиев пред Bulgaria ON AIR.

" Кабинетът " Петков " обезпечи газ за зимата. Не съм сигурен дали президентът Радев знае какво се случва тъкмо и може би би трябвало да бъде заменен този енергиен министър, тъй като имахме 7 танкера на доста добра цена, които можеха да се разтоварват в Гърция. Гръцкият министър председател съобщи, че има инфраструктура. Имаше закъснение от служебното държавно управление и след това споделиха, че няма място. Трябва да се реагира бързо ", счита Ананиев.

Той добави че сега договорът ни с " Газпром " е нарушен и в края му (декември месец) България има право да търси неустойки, тъй като са изпращани поръчки всеки ден за приемане на газа, направени са и 2 опита за заплащане, само че парите са върнати. В този случай имаме право на обезщетения и България би трябвало да бъде обезщетена. Ако в този момент тръгнем да договаряме нещо обаче, няма да получим тази отплата, твърди Ананиев.

" В другите страни, които сега работят с " Газпром ", първо споделиха в рубли, след това беше изменен този сюжет. Там няма този валутен риск, при който страната, която се е договорила, може да загуби пари и който беше препоръчан на България. Не може едностранно да променяш контракт. Той свършва декември месец - за какво не бъде изпълнен, а по-късно, когато има диверсификация, дано да се конкурират всички снабдители и да изберем най-ниската цена, която е най-изгодна за българския народен интерес ", сподели още гостът.

Той изрази желанието на " Продължаваме промяната " за болшинство и означи, че не желаят да беседват с партии, които са подготвени да вършат взаимни отстъпки с интереса на българските жители. Според него " Продължаваме промяната " ще бъде първа политическа мощ, само че това зависи и от българския гласоподавател, а непрекъснатото проявление и шепнене на Бойко Борисов би трябвало да спре.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР