Оранжевото превзе модните подиуми. Миналата седмица стартира едно от дългоочакваните

...
Оранжевото превзе модните подиуми. Миналата седмица стартира едно от дългоочакваните
Коментари Харесай

Оранжево е горещият цвят за пролет 2014

Оранжевото завладя стилните сцени.

Миналата седмица започва едно от дълго чаканите фешън събития – Седмиците на модата. Като за начало, стилните гурута демонстрираха сбирките си за пролет 2014 в Ню Йорк. Освен новите фешън трендове, международното шоу сподели и шлагерите в грима.

Най-ярко измежду beauty трендовете се открои оранжевото червило. А ние го забелязахме на аления килим и още през февруари ви дадохме препоръки по какъв начин да го носите.

Сега дръзкото оранжево завладя и стилните сцени. Rag&Bone, DKNY, Prabal Gurung, Marissa Webb, Creatures of the Wind, Suno и Christian Siriano избраха горещия цвят за устните на моделите.

Цитрусовият, самоуверен цвят се откроява отлично на фона на блестящата кожа на моделите и се съчетава сносно с черно-бялата гама, както и с флоралните принтове и пастелните тонове в някои сбирки.

Изборът на гримьорите падна върху искрящо, огнено оранжево. За да сте в крайник с горещия тренд и в случай че не ви се носи толкоз дръзновен цвят на устните, може да изберете матови нюанси с лилави подтонове, които ще омекотят цвета и ще го приближат до berry – нюансите на горските плодове.

Rag & Bone


 Оранжево е горещият цвят за пролет 2014

Christian Siriano

 Оранжево е горещият цвят за пролет 2014

Ани Софрониева
Снимки: Profimedia

Най-доброто от седмицата на модата в Ню Йорк: Част I
Няколко трика за блестяща визия
Сияйна кожа единствено в 9 стъпки

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР