Оранжерия от закрит тип за отглеждане на канабис е била

...
Оранжерия от закрит тип за отглеждане на канабис е била
Коментари Харесай

Оранжерия за канабис откриха при спецакция в село Варвара

Оранжерия от закрит вид за развъждане на канабис е била открита в къща в септемврийското село Варвара, населявана от 49-годишен мъж.

Това станало по време на спецакция в Пазарджишко. По време на полицейските дейности чиновници от Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Септември са направили претършуване в къщата. На приземния етаж криминалистите разкрили обособена оранжерия от закрит вид за развъждане на канабис. Тя била оборудвана със системи за надзор на осветлението, температурата и влажността на въздуха. 



Открити и конфискувани са 133 растения с обща маса от 22.880 кг.Служители от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик, взаимно с сътрудниците им от РУ-Велинград направили претършуване в жилище, населявано от 49-годишен велинградчанин.

В резултат на това е открито, че мъжът съхранява за разпространяване 7 хартиени пакетчета-тип писмо с бяло прахообразно вещество. Последвал полеви наркотест, който реагирал позитивно на кокаин, а общото тегло на откритата дрога е близо 9 грама. Дилърът е арестуван за период от 24 часа, а работата по отношение на него продължава под надзора на прокуратурата.

По време на инспекция екип на РУ-Септември засякъл пред постройката на едно от учебните заведения в същия град 28-годишен септемвриец. У него е намерено полиетиленово топче със суха марихуана. Полицаи от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик направили претършуване в апартамент, употребен от 40-годишен гражданин на регионалния град.

В жилището органите на реда намерили плик с бяло прахообразно вещество, което по-късно се оказало метамфетамин. Колегите им от сектор „ Изток “ задържали 18-годишен младеж от село Пищигово с полиетиленово топче, съдържащо синтетичен канабиноид. В хода на полицейските дейности са открити и арестувани лица, направили домови обири, обири от търговски обекти и от офиси на частни компании.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР