Орангутан намира опосум в къщичката си на дърво — и го хвърля „като фризби“, показва видео

...
Орангутан в зоопарк в Австралия намери нежелан посетител в къщичката
Коментари Харесай

Орангутан в зоопарк в Австралия намери нежелан посетител в къщичката си на дърво. Решението на маймуната? Буквално да изхвърлите посетителя.

Видеоклип, публикуван в Reddit от потребител @j___---h на 9 септември, заснема взаимодействието в зоопарка в Пърт. Видеото показва как опосум излита от къщичка на дърво и лети във въздуха. Хората могат да бъдат чути да крещят, докато опосумът изчезва над външната стена на заграждението.

Камерата се връща обратно към къщата на дървото и показва орангутан, който се изкачва. Голямата оранжева маймуна изглежда гледа в посоката на отдавна изчезналия опосум, показва видеото.

Анонимният плакат каза на 7 News, австралийско издание, че орангутанът е хвърлил опосума „като фризби .”

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Зоопаркът в Пърт каза пред 7 News, че „орангутанът е външна среда и опосумите, които също живеят в височина, също като орангутаните, е известно, че обитават надземните територии.“

„Въпреки че се полагат всички усилия за предотвратяване на (опосумите) от навлизане, самата височина създава някои предизвикателства и понякога орангутаните изгонете сами странния опосум“, казаха служители на зоологическата градина пред 7 News.

„В този случай орангутанът беше разтревожен, че намери неизвестен обитател в леглото си“, каза зоопаркът в Пърт пред 9 News, австралийско издание.< /p>

Коментатор на Reddit описа опосума като „побит“.

„Това беше като хвърляне на диск на ниво Олимпийски игри“, коментира друг потребител.

Зоопаркът в Пърт успокои 9 Новини, че „опосумът е бил забелязан да изтича, след като е бил изгонен. Те са много здрав вид.“

@j___---h, който отказа да се идентифицира по име, каза пред McClatchy News, че служителите на зоопарка в Пърт „са чудесни и животните се третират много добре“.

Зоопаркът на Пърт не отговори веднага на искането на McClatchy News за коментар на 12 септември.

Пърт е град на югозападното крайбрежие на Австралия, на около 2285 мили западно от Сидни.

p>

Пътуващото на автостоп морско създание — което не може да плува — се оказва нов вид в Япония

Туристите плуват с 2 гърбати — след това се присъединяват още. „Колко кита можете да преброите? '

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР