Оралният секс е най-висшата форма на сексуална близост, с която

...
Оралният секс е най-висшата форма на сексуална близост, с която
Коментари Харесай

Оралният секс, който тя никога няма да забрави

Оралният секс е най-висшата форма на полова непосредственост, с която можем да покажем възприятията си към партньорката. Той е обичан за доста дами. Не всички мъже обаче знаят по какъв начин тъкмо да доставят такова наслаждение. Мнозина вършат неточности, за които даже не си дават сметка. Най-често се концентрират върху клитора, който е свръхчувствителна зона от женската полова природа, написа trafficnews.bg.

Прекалената възбуденост и стимулиране на клитора от време на време граничат с болката. Ето за какво, момчета, би трябвало да знаете някои неща, с цел да дарите обичаната си с най-хубавия орален секс, който е получавала.
Техниките не са комплицирани и в случай че ги изучите, ще я извършите ужасно щастлива

1. Повечето дами се тормозят от телата си. Дори в случай че сте с най-страхотната жена, тя се тормози по какъв начин наподобява във вашите очи. Кажете ѝ, че е красива, кажете ѝ коя част от нейното тяло харесвате най-вече, кажете ѝ всичко, което мислите, че ще я предразположи. Говорете ѝ. Мълчанието е злато единствено от време на време. Атакувайте мозъка ѝ, чувствеността ѝ. Наблюдавайте я. Следете нейните реакции деликатно. Звуците, които издава, реакциите на мускулите, на зърната, на другите елементи на тялото.

Възбудата у дамите стартира от мозъка. Накарайте я с думи да мисли единствено за това. Жените са по-добри от мъжете в изразяването с думи, изключително по време на половия акт. Колкото повече ѝ говорите, толкоз по-лесно ще я предразположите.
Някои избират да чуват нещата такива, каквито са. Някои даже жестоко цинично. Други не напълно. Предпочитат нежните думи. Но май всички обичат да им се споделят нещата завоалирано, по този начин, че да се подсещат за същинските неща, без да се споделят напряко. Е, това към този момент може би не всеки ще реализира, само че нищо не пречи да опитате… с няколкократни опити, може и да започнете да се справяте успешно…

Но при всички положения забравете мълчанието…

Рано или късно ще погледнете и сред краката. По-добре късно, в сравнение с рано…

2. Разширете полето за деяние. Споменахме, че клиторът е най-чувствителната зона от вагината, само че не е единствено той. Можете да превърнете езика си в откривател, който открива и други скрити места. Зоната на срамните устни дружно с клитора е инервирана от над 8000 нервни окончания. Така че обиколете всяко кътче.

3. Започнете постепенно. Колкото по-бавно, толкоз по-добре. Възбудата на обичаната ви ще доближи рисково високи граници.

4. Не пропускайте и порно номерата. Триковете от порното постоянно правят работа, без значение от това дали половинката ви се прави, че не ги харесва или не. Във всяка жена се крие една порно актриса. Само би трябвало да я доведете до възторг, в който да пожелае да бъде неудържима тигрица. Използвайте въртеливи придвижвания на езика, сменяйте посоките, гризвайте леко срамните ѝ устни – ще я побъркате от наслаждение.
5. Забравете крайния резултат. Много мъже мислят за края преди да е поставено началото на любовната игра. Забравете оргазма, еякулацията, представянето си като цяло – намалете темпото и следвайте сетивата си. Крайният резултат ще пристигна от единствено себе си. Колкото повече мислите за него, толкоз по-сковани сте.

6. Запомнете златното предписание. Всяка жена си има свое златно предписание. Мъжете единствено би трябвало да го открият. Следете знаците – в случай че тя стартира да се извива и да се разтапя в ръцете ви (а и пред езика ви), значи това е нейното златно предписание. Гризване, смучене, въртеливи придвижвания на езика – всичко това може да накара партньорката ви да крещи. Прилагайте златното предписание всякога и тя ще желае още и още.

7. Не забравяйте пръстите. Ако ѝ доставите двойно наслаждение – цена няма да имате. Пъхнете пръсти във вагината ѝ, до момента в който езикът ви играе върху клитора ѝ. Тази техника доставя двойни и множествени оргазми.

8. По време на оргазма ѝ, не се отделяйте от дамата. Напротив, притиснете езика си до клитора, като устните ви би трябвало да покриват върха му. Движете езика си. Ако пръстите ви са във влагалището ѝ, движете и тях също, само че нежно. Жената сега е извънредно сензитивна. Ако сте създали всичко както би трябвало, тя ще получи многоброен оргазъм.

9. След като сте предиздвикали дамата да свърши, не я оставяйте още. Говорете ѝ, драскайте с нокти тялото ѝ, целувайте гърдите ѝ. Продължете да вършиме обич с нея, до момента в който не утихне възбудата ѝ. Един мъж може да стане незабавно от леглото, или да заспи без никакви скрупули на съвестта, без възприятие за загуба на нещо. Но дамата с нейната природа изисква някаква деликатност и протекция от нейния ухажор тъкмо в тези първи няколко минути след секса. Никога не ги подценявайте!

10. Но да се върнем малко обратно. Постигнали сте оргазъм с език или с език и пръсти. В този миг тя ви желае безумно. Не я лишавайте към този момент. Тя е подготвена напълно да ви поеме. Не се бавете и не започвайте любовна игра от началото. Просто навлезте в нея и продължете интензивно, без да се бавите, до момента в който тя свърши още веднъж…или може би няколко пъти. Въпреки, че се реализира оргазъм и единствено с език и пръсти, възприятието не е пълноценно – това тя може да си реализира и сама. Изпълнете я. Тя ще ви си отблагодари с най-мощния оргазъм, който е изпитвала в миналото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР