Оралната любов, известна още като фелацио е един от най-разпространените

...
Оралната любов, известна още като фелацио е един от най-разпространените
Коментари Харесай

Оралната любов: Митове и факти, които трябва да знаете

Оралната обич, известна още като фелацио е един от най-разпространените полови актове сред сътрудниците. Този тип полов акт има дълга история, която включва както легенди, по този начин и обстоятелства. В тази публикация ще разгледаме някои от тези легенди и обстоятелства за оралната обич.

Мит: Оралната обич е нехигиенична и неразрешена.

Факт: В предишното оралната обич беше считана за нехигиенична и неразрешена активност в доста култури. В наши дни обаче тази позиция се е трансформирала и се смята за естествен полов акт сред сътрудниците. Освен това, в случай че се практикува вярно, оралната обич не е по-нехигиенична от другите типове полови актове.

Мит: Оралната обич може да провокира рак на устната празнина.

Факт: Това е мит. Няма доказателства, че оралната обич може да докара до рак на устната празнина. Въпреки това, знае се, че оралният секс може да провокира някои други здравословни проблеми, като да вземем за пример инфекции.

Мит: Само мъжете могат да се любуват на орална обич.

Факт: Това е мит. Както мъжете, по този начин и дамите могат да се любуват на орална обич. В реалност, доста дами в действителност любуват на тази активност.

Мит: Оралната обич може да бъде употребена за контрацепция.

Факт: Това е мит. Оралната обич не може да бъде употребена като способ за контрацепция. Все още е допустимо да се забремени след орален секс.

Мит: Оралната обич може да бъде рискова за здравето .

Факт: Както при всеки различен полов акт, оралната обич може да бъде рискова за здравето, в случай че не се подхващат верни ограничения за сигурност. Например, в случай че се практикува без отбрана, може да се провокират разнообразни инфекции, като да вземем за пример херпес, гонорея или СПИН. Затова е значимо да се употребяват презервативи, с цел да се предотвратят такива инфекции.

Мит: Оралната обич не е действителен секс.

Факт: Това е мит. Оралната обич е действителен полов акт, който може да бъде извънредно прелестен и приемлив за сътрудниците. Всички типове полови актове, в това число оралната обич, са действителен и значим аспект от половия живот на индивида.

Мит: Само хомосексуалните мъже практикуват орална обич.

Факт: Това е мит. Оралната обич може да бъде практикувана както от хетеросексуални, по този начин и от хомосексуални сътрудници.

Правила и рекомендации. Ето някои от тях:

Използвайте презерватив или различен тип отбрана, в случай че желаете да се предпазите от венерически заболявания. Въпреки че оралният секс е по-малко евентуално да провокира болест със полово излъчени болести, към момента е допустимо да се стигне до тях.

Избягвайте да практикувате орален секс в случай че имате джука зараза, като кариеси или херпес. Това може да увеличи риска от болест.

Почистете зъбите си и устната празнина преди и след да практикувате орален секс. Това ще понижи риска от зараза и обезвреждане на прелестен аромат и усет.

Когато практикувате орален секс, е значимо да споделяте с колегата си и да знаете какво му подхожда и какво не. По този метод можете да извършите опита си по-приятен и удовлетворяващ за двамата.

В умозаключение, оралната обич е полов акт, който може да бъде задоволителен и прелестен за двамата колегата, в случай че се прави вярно и с отговорност. Важно е да бъдете осведомени за обстоятелствата и да следвате съответните рекомендации, с цел да намалите риска от здравословни проблеми и болести.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР