Оралната любов е сексуална манна, която от незапомнени времена е

...
Оралната любов е сексуална манна, която от незапомнени времена е
Коментари Харесай

Готово ли сте? Ето най-добрите пози за орален женски оргазъм

Оралната обич е полова манна, която от незапомнени времена е по-скоро във притежание на мъжете. Те се радват на милувки с устни в пъти повече. Или дамите сме по-малко егоистични, или господата са изключително твърди в настояването да ги задоволяваме орално. Проучване, направено от мъжкото списание „ Ескуайър “, твърди, че на 10% от дамите въобще не харесват да бъдат прелъстявани орално, а 44% декларират, че биха се радвали понякога да получават такива любовни милувки. Да получават, но най-малко господата сред краката им в действителност да са наясно какво вършат там и по какъв начин да им доставят наслаждение. Ако сте изтеглили късата съчка и вашият ухажор макар старанието не се оправя сполучливо с боравенето с език, направете му един бърз курс. Направете го Нобелов лауреат в леглото.

Разнообразието е ключът към триумфа
Вече знаем, че в случай че нещо не е задоволително вкусно в секса и в живота, му липсва основна фалшификация. Ако мъжът пеши да поразбуди любовните ви скотски трепети с език, не бъдете скромни и му кажете кое и по какъв начин ви харесва. Така сигурно ще се сдобиете с вихрушен орагзъм.

Превърнете го от новобранец в същински разбирач
Заемете онази поза, която ще му разреши да опознае и да допре всяка ваша интимна дипла. Класическата позиция по тил с леко разкрачени крайници е подобаваща и за двама ви. С нея елементарно ще подсказвате за придвижванията на езика, за използването на пръстите, в случай че харесвате такова плътско вмешателство, или пък в случай че решите да поканите някоя друга играчка в показното.

Оралната обич е блус, а не родео
Чувствените придвижвания на езика и бавното вкарване на пръст по пръст е методът, който би трябвало да следва вашият сътрудник. Директната и по-груба стимулация може да бъде отблъскваща и да не носи приятност. Докато любовникът свещенодейства с езика си, покажете с придвижвания на ханша и бедрата дали ви харесва темпото, което той постанова. А преди да се отдадете на милувки, споделете му, че приблизително 20 минути са нужни на дамите да бъдат орално задоволени. Така че да не претупва нещата.

Пози за орална обич
Кучешката поза е изключително подобаваща, с цел да достигнете до стремежи оргазъм. И това не важи единствено за члена на колегата, а и от уменията му с уста. Накарайте го да редува навлизане с орална обич. Точно преди да оргазмирате, дано той довърши стартирано с устни. След това още веднъж може да се върнете към услугите на пениса му. Това ще ви изпрати във вселената на множествения оргазъм.
Друга занимателна поза, носи името „ под мивката “. Жената застава права до леглото с леко приклекнали крайници. Мъжът е лежащ комфортно на леглото, а главата му е тъкмо сред краката й. Преимуществото на тази позиция е, че дамата управлява нещата.
Тя може да модифицира позата, подпирайки се с ръце на леглото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР