Оръжието не е открито, но има достатъчно косвени доказателства за

...
Оръжието не е открито, но има достатъчно косвени доказателства за
Коментари Харесай

Постоянен арест за сина на Стоян Александров и авера му

Оръжието не е намерено, само че има задоволително косвени доказателства за присъединяване на двамата в ликвидиране
Майката на Русев разказала за Малката секира 

Софийският градски съд остави за непрекъснато в ареста Петър Александров - наследник на починалия финансов министър Стоян Александров, именуван Малката брадва, и аверът му - шефът на погребална организация Александър Кинов. Двамата бяха арестувани и упрекнати за гибелта на предприемача Кирил Русев (49 г.), който от 2008 година дължал пари, взети против рента от Александров-баща.

Според правосъдния състав има действителна заплаха Александров-син и съучастникът му Кинов да се укрият, или да извършат друго закононарушение, пробвайки се да прикрият улики или повлияят на очевидци да си трансформират показанията. Макар обвиняването за похищение на Русев да е разколебано, доколкото той е бил поканен и отишъл непринудено като посетител в парцел на единия от обвинените, има задоволително доказателства, че Александъров и Кинов са предизвикал гибелта на Русев, след което са опитвали да прикрият следите си и да си изфабрикуват оправдание.

Като писа “Труд news ”, жертвата е била убита с два патрона - един в крайници и втори в гърдите, който е гибелен, тъй като е пробол сърцето и белия дроб. Макар револверът да не е открит, съдът приема, че са налице голям брой косвени доказателства за присъединяване на Александров и Кинов в злокобното закононарушение.

Още когато на 5 януари майката на Кирил Русев подава сигнала, че синът ѝ е липсващ, тя споделя за проблемите, които е имал с починалия Стоян Александров и след това със сина му. Преди близо 15 година Русев взел 260 000 $ заем от Малката брадва против рента от 0,5% на месец. В контракта било записано, че заемът е безлихвен и цената му от 308 000 $, с цел да може Александров-баща да избегне заплащане на налози. Така вършат съвсем всички лихвари. Вноските за Русев били четири и още при първото закъснение на една от тях, Стоян Александров завел дело и прибрал дадения като залог парцел от 175 кв. м на улица “Нишава ” в квартал “Стрелбище ”. Тогава това била игрална зала на Русев, която незабавно станала благосъстоятелност на сина Петър Александров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР