Оръжие, произведено от Франция, се използва в гражданската война в

...
Оръжие, произведено от Франция, се използва в гражданската война в
Коментари Харесай

Оръжие от Франция се използва в гражданската война в Йемен

Оръжие, създадено от Франция, се употребява в гражданската война в Йемен , се показва в материал на проверяващи публицисти.

Става дума за танкове и лазерни ракетни системи, които са продавани на Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства.
 Конгресът прикани Тръмп да приключи военната интервенция в Йемен до 30 дни
Конгресът прикани Тръмп да приключи военната интервенция в Йемен до 30 дни

Резолюцията е утвърдена от 247 конгресмени срещи 175

Това са част от изводите в документа " Йемен: Ситуацията на сигурността ", който е систематизиран отчет от 15 страници, направен от военната разследваща организация на Франция. Документът включва карти, които в детайли разказват разположението на френските оръжия в Йемен и на саудитската граница.
 Йемен обстреля Саудитска Арабия
Йемен обстреля Саудитска Арабия

Напрежение: " Ансар Алах " изстреля ракета

Докладът, който изтече, ще бъде неуместен за президента Емануел Макрон и неговото държавно управление, което съобщи, че доколкото му е известно, френското оръжие, продавано на Саудитска Арабия, се употребява само за отбранителни цели на границата.

В разследващия документ се показва, че оръдията " Цезар ", създадени от френската компания Nexter и ситуирани по границата се употребяват за обстрелване на силите на хути, както и поддържат " лоялни войски и саудитски въоръжени сили в напредването им в йеменската територия. "

Изтеклият отчет е от 25 септември 2018 година Той бе показан на Макрон и министър-председателя Едуард Филип, както и на министрите на защитата и външните работи на Франция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР