Оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев е бил отровен в гаража му.

...
Оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев е бил отровен в гаража му.
Коментари Харесай

Само във Фрог: Емилиян Гебрев е отровен в гаража му, сочи версия на МВР

Оръжейният предприемач Емилиян Гебрев е бил токсичен в гаража му. Това е една от главните версии, по които работили ченгетата през 2015 година, научи Фрог нюз от свои източници във ведомството.
Разследващите тогава били на мнение, че гаражът, употребен от семейството, бил напръскан с рискова селскостопанска отрова. Ченгетата не знаели тъкмо каква, само че изразили мнение, че офанзивата била за заплашване. Любопитното е, че малко откакто стартирало следствието, няколко оперативни служащи, ангажирани с него, напуснали системата.

Техни сътрудници, които останали в Министерство на вътрешните работи споделили, че „ от горната страна “ била наложена възбрана да се рабати по случая. Имало даже сложена задача, да се ревизира дали въобще финландска лаборатория е изследвала отровното вещество. Но останали разочаровани, когато разбрали, че Гебрев споделя истината. Случаят не влезнал и в отчетите, които службите за сигурност пишат до президента.

Припомняме ви, че откакто казусът с отравянето на предприемача стана публично прочут, основният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че следи от отровното вещество за открити в руколята и кафето, които Гебрев е консумирал. По-късно бе обяснено, че наличието им в храните било толкоз нищожно малко, че на процедура, нямало по какъв начин „ вкарат “ Гебрев “ в болница.

Преди няколко дни Фрог в детайли описа схемата, по която офшорката „ Виафот “, обвързвана с Делян Пеевски, се пробва да постави ръка върху оръжейният бизнес на Емилиян Гебрев. Този път „ Виафот “ прави всичко допустимо да постави ръка на печелившия бизнес посредством Върховния административен съд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР