Опустошителните пожари в Хаваи изпепелиха цял курорт, а жертвите вече

...
Опустошителните пожари в Хаваи изпепелиха цял курорт, а жертвите вече
Коментари Харесай

Примерът, който дават Матю Маконъхи и синът му Леви

Опустошителните пожари в Хаваи изпепелиха цялостен курорт, а жертвите към този момент са над 90. Според данни на локалните управляващи, това е най-тежкото естествено злополучие в щата, надминавайки цунамито от 1960 година, лишило живота на 61 индивида.
 Матю Маконъхи, Леви Маконъхи, фамилните полезности и върви ли синът по стъпките на своя звезден татко
Коя е най-голямата горделивост за Матю Маконъхи

Холивудската кариера остава някъде на назад във времето...

Медиите оповестяват, че десетки доомове са унищожени, стотици са в неопределеност, а над 10 хиляди  души са евакуирани в западната част на Мауи.

Именно тежкото положение в хавайския остров стана причина Матю Макконъхи и синът му Леви да подхващат дейности, с цел да оказват помощ, с каквото е по силите им. В профила на актьора в Instagram се появи видео, в което се оповестява по какъв начин тъкмо той и фамилията му ще се включат във възобновяване на емблематичния остров и ще се притекат на помощ на потърпевшите, които са изгубили домовете, околните и движимото си имущество.

Известната фамилия сплотява сили с организацията Baby2Baby и нейните сътрудници, с цел да помогне по всевъзможен метод на наранени фамилии и деца.

" Семейство Макконъхи обезпечават средства за изпращане на незабавен аероплан, който е цялостен със стотици хиляди хранителни запаси от първа нужда, които ще имат незабавно влияние върху децата и фамилиите в Мауи ", гласи описанието под клипа.
 Джейсън Момоа прикани туристите да се махнат от Хавай след пожарите
Джейсън Момоа гневен на туристите

Как отбрани родния си Хавай след пожарите

Матю Макконъхи неведнъж е помагал на потърпевши в разнообразни бедствия, а това е следващата благотворителна самодейност, в която фамилията включва и най-големия си наследник, напомнят от CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР