Опустошителната“ загуба на Google срещу производителя на Fortnite“ Epic Games

...
Опустошителната“ загуба на Google срещу производителя на Fortnite“ Epic Games
Коментари Харесай

„Опустошителна“ загуба на Google в съда срещу Epic Games може да предизвика преструктуриране на Big Tech: антитръстов критик

„ Опустошителната “ загуба на Гугъл против производителя на „ Fortnite “ Epic Games тази седмица е евентуална смяна на играта, която може да отвори огромния Технологична компания и други към вълна от преструктуриране, съгласно един от най-гласовите критици на компанията.

Мат Столър, шеф на проучванията в антитръстовата наблюдателна група American Economic Liberties Project, сподели, че единомислещото решение на журито, че Гугъл поддържа противозаконен монопол посредством своя магазин за приложения за Android, отбелязва първия път, когато „ в действителност мощна огромна софтуерна компания “ е изгубила огромен антитръстов случай.

„ Ще има обжалвания и други неща, само че през идващите пет години допускам, че Гугъл ще стартира да се спогажда, ще стартират да се съгласяват да разделят части, тъй като знаят, че са ще загубиш, не си коства. Има доста правна неустановеност “, сподели Столър пред журналиста Глен Грийнуолд в предаването си „ Актуализация на системата “.

„ Знам, че има доста цинизъм, само че всъщнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР