Опустошеният Брадли Ричс обяви, че любимият му дядо е починал,

...
Опустошеният Брадли Ричс обяви, че любимият му дядо е починал,
Коментари Харесай

Звездата на Celebrity Big Brother Брадли Ричъс научава за трагична семейна смърт, докато е в къщата

Опустошеният Брадли Ричс разгласи, че обичаният му дядо е умрял, до момента в който е взел участие в Celebrity Big Brother.

The Heartstopper звездата, който беше брутално изпъден ден преди огромния край в петък, споделя, че е схванал трагичната фамилна вест, откакто е напуснал комплекса. 22-годишният юноша направи обществено тъжната вест през уикенда и отдаде респект на своя родственик в платформата.

Той написа в неделя вечерта: „ Току-що чух тъжната вест за гибелта на дядо ми, до момента в който бях в къщата на BB. Той беше мощен, благ и занимателен. Обичам те толкоз доста x. " Брадли беше в програмата на ITV 17 дни преди времето си, само че мнозина бяха ядосани от метода, по който му споделиха, че времето му в къщата е към края си.

По време на предпоследния епизод, съквартирантите трябваше да имат прочувствен миг с обичаните хора преди финала, само че за Брадли някой различен го чакаше. Вместо от другар или член на фамилията, артистът беше посрещнат от водещия Ей Джей Одуду на поляната за срещи, на който тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР