Опустошената бивша на Кайл Уокър Ани Килнер призна, че все

...
Опустошената бивша на Кайл Уокър Ани Килнер призна, че все
Коментари Харесай

Опустошителната изповед на измамената съпруга на Кайл Уокър

Опустошената някогашна на Кайл Уокър Ани Килнер призна, че към момента се бори с болката от прекратената им връзка, откакто откри, че футболистът й изневерява.

27-годишният модел призна, че „ всеки ден е изпълнен с болежка “, откакто откри, че е кръшкал с риалити звездата Лора Браун, само че въпреки всичко ще бъде отворен да възкреси романса им.

30-годишният Кайл и Ани имат три деца дружно и след раздялата им той още веднъж стана татко от любовницата си Лорин Гудман по време на връзка предишното лято.



Ани показа пред „ The Sun”, че към момента се бори със загубата на връзката си с Кайл, откакто е стояла компактно до него през цялото му израстване като футболна звезда.

„ Не знам какви са мислите или възприятията ми към този момент. Чувствам се мъртва от вътрешната страна. Всеки ден е изпълнен с болежка. Не мисля, че в миналото ще бъда същата поради това, което е направил. Много ме натъжава, че съм засегната толкоз мощно, когато не съм направила нищо, с цел да го заслужа. Опитах се да го намразя, само че по какъв начин мога да ненавиждам мъжа, който децата ми толкоз обичат? Преди изневярата той беше най-хубавият ми другар, моята сродна душа. Можех да разгадавам на него за каквото и да е.”, споделя някогашната на звездата на Манчестър Сити.



Ани също твърди, че дни преди Кайл да се срещне с Лорин, тя е претърпяла импровизиран аборт и е била опустошена, когато по-късно той е признал, че риалити звездата е бременна.

През март 2019 година Ани изхвърли Кайл, когато научи, че е изпращал известия до риалити звездата от „ Ex On The Beach” Лора Браун.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР