Опустошен собственик на куче се моли на властите да върнат

...
Опустошен собственик на куче се моли на властите да върнат
Коментари Харесай

Любител на кучета с разбито сърце моли съвета да върне отглежданото XL Bully, след като новият собственик го изостави

Опустошен притежател на куче се моли на управляващите да върнат XL Bully, откакто е било „ изоставено “ в гората от новия си притежател.

Cerris Derbyshire първо се отхвърли от фамилното куче заради персонални аргументи, само че вярваше, че изпраща кучето в добър дом. Но локалните поданици чуха лай в Уилънхол Ууд в Ковънтри, Западен Мидландс, в сряда и откриха животното, вързано за дърво. Надзиратели на кучета от Градския съвет на Ковънтри се намесиха, с цел да извадят недохранената хрътка от гората и да я отведат в техния център, преди да издадат молба за намиране на притежателя.

Cerris в този момент подлага на критика „ развъдчика “, който завърши с животното като " безсрамник ". Изображение демонстрира по какъв начин кучето наподобява изоставено със зелен мотив за куче, вързан към дъното на дърво в гората. И демонстрира ясни признаци на малтретиране на животно, като ребрата на кучето се виждат под козината му. Тя се обърна към обществените медии, с цел да осъди хипотетичното " грубо отношение " към кучето от новия му притежател, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР