Опцията за хора с физически увреждания е в сила до

...
Опцията за хора с физически увреждания е в сила до
Коментари Харесай

Microsoft затваря вратичка към безплатен Windows 10

Опцията за хора с физически увреждания е в действие до края на годината

Последната малка врата за гратис обновяване до Windows 10 – посредством вариантите за хора с увреждания – ще бъде затворена в края на годината

На 31 декември Microsoft ще затвори и последната малка врата за гратис възобновяване до Windows 10 за потребителите на Windows 7 и 8.1. Такава алтернатива към момента съществува за консуматори с хора с увреждания, само че на процедура всеки може да се възползва от нея.

Официално, Microsoft спря безплатната актуализация до Windows 10 през юли 2016 година Но и до ден сегашен има малка врата, през която по-находчиви консуматори могат да обновят системите си до Windows 10, като задействат съществуващите варианти за хора с ограничавания, от секцията Accessibility в уеб страницата на Microsoft.

Самата Microsoft не прави никакви инспекции, свързани с помощните технологии за хора с физически ограничавания. Но в края на годината ще отпадне и тази последна опция за безвъзмезден ъпдейт.
още по тематиката
Пазарните наблюдаващи не чакат това да повлияе на възприемането на Windows 10. Счита се, че всички искащи към този момент са обновили платформите си до Windows 10 и вероятността да злоупотребят с опцията за хора с ограничавания е дребна.

По данни на NetMarketShare, делът на Windows 10 при персоналните компютри се е нараснал от 9% през ноември 2015 година до 29,3% през октомври 2017 година Но Windows 7 продължава да бъде най-популярната десктоп платформа с дял от 46,6%, като за същия интервал е изгубила 10%.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР