Опциите на Станимир Стоилов почти сигурно ще намалеят с още

...
Опциите на Станимир Стоилов почти сигурно ще намалеят с още
Коментари Харесай

В Левски отсяват офертите за Марин Петков

Опциите на Станимир Стоилов съвсем несъмнено ще намалеят с още една след Нова година, тъй като Левски е покрай разлъка с един от националите си. Става въпрос за Марин Петков. Интересът към него се усилва с всеки минал ден след двете победи, които записаха националите под управлението на Младен Кръстаич. Марин пък бе една от изненадите в състава на сърбина. Младокът се отблагодари за доверието с гол против Гибралтар. 

Още след срещата експертите, които се занимават със скаутинг на играчи, оповестиха, че той си заслужава парите. На “Герена ” сигурно са удовлетворени от тази обстановка, тъй като Петков е със статут на запаса и всеки лев от горната страна за него ще е същински джакпот. Освен това, по този начин Стоилов ще има опция да си обезпечи свежи средства за зимната селекция, каквито загатна, че му трябват. 
 Левски поздрави национал на България Левски поздрави национал на България
Цената на Петков в Transfermarkt скочи с близо 300 000 евро след изявите му за националния тим. Той към този момент се котира за 800 000, а започва при започване на шампионата от кота 300 000. Иначе експертите настояват, че Левски може да си обезпечи и над 1млн. евро за него. 

“Мач Телеграф ”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР