Оптимизмът ми за новата година не се основава само на

...
Оптимизмът ми за новата година не се основава само на
Коментари Харесай

Денков: Българите гледат все по-уверено напред, за пръв път от много години 2/3 от хората се чувстват щастливи

Оптимизмът ми за новата година не се основава единствено на националните поверия, а и на трезвите изследвания на социолозите. Три проучвания на публичното отзиви през последната седмица демонстрираха, че българите гледат все по-уверено напред. За пръв път от доста години 2/3 от хората се усещат щастливи, а множеството от половината имат вяра, че новата година ще е по-добра за тях. Това сподели министър председателят Николай Денков при започване на съвещанието на Министерския съвет.

„ Това ръководство има смисъл единствено, в случай че хората усещат смяната и грижата за тях. Последните дни измененията в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с положителните знаци за Шенген, демонстрират, се напъните ни последователно водят до триумф, а хората усещат грижата за тях ", съобщи Денков.

" Идва Рождество Христово. Нека да го посрещнем, удовлетворени от напъните, които ни сплотяват, и по-смирени пред разликите, и с религия, че триумфите идват, когато посрещаме провокациите дружно ", сподели още Денков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР