Оптимизмът е качество, което уж всеки може да придобие, но

...
Оптимизмът е качество, което уж всеки може да придобие, но
Коментари Харесай

Това са 3-те зодии, които винаги мислят оптимистично

Оптимизмът е качество, което сякаш всеки може да придобие, само че в действителност никой не осъзнава какъв брой мъчно е да го възпиташ в характера си и да го поддържаш.

Особенно в свят като днешния, изпълнен с всевъзможни жестокости, компликации и аргументи за неодобрение, написа edna.bg.

Е, има едни 3 зодии, които са съумели да запазят в себе си своя оптимизъм през годините, даже и да " заразяват " с него околните си.

Те постоянно мислят позитивно, каквото и да им коства това!

Телец: те са едни от най-положителните знаци в зодиака; постоянно ще ги видите в положително настроение; даже да им се е случило нещо неприятно, в никакъв случай няма да го трансферират към вас, единствено ще ви се ухилен и ще ви кажат занимателен факт или вест.

Лъв: те са сърцати, занимателни, подготвени да се пошегуват с всичко, даже и с сложните обстановки в живота си; имат доста мощно възприятие за самоирония; подготвени са постоянно да надъхат и окуражат приятелите си, когато усетят, че имат потребност от поддръжка.

Козирог: те не всеки път ще ви покажат образно оптимизма си, само че пък вътре в сърцата си, са заредени с позитивна сила и мисли към околните си и света, който ги заобикаля; подготвени са да раздават от тази оптимистична мощ с цялостни шепи на всички, които имат потребност от нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР