Оптимизира работата от вкъщи по време на пандемията Covid-19Над 2,5

...
Оптимизира работата от вкъщи по време на пандемията Covid-19Над 2,5
Коментари Харесай

Уеб-проект „Дистанционен режим” помага на бизнеса

Оптимизира работата от у дома по време на пандемията Covid-19

Над 2,5 милиарда души по света остават у дома като мярка в битката против ковид
(снимка: CC0 Public Domain)

Дигитал eн артикул, създаден от българска компания, подтиква ефикасността на отдалечената работа и насочва компании и техните чиновници, които нямат задоволително опит в осъществяването на професионални действия от разстояние.

Уеб-базираният план ModeRemote (Дистанционен режим) цели да помогне на бизнеса и заетите в него чиновници да усъвършенстват процесите при работа от разстояние. Разработката е направена по време на пандемията от COVID-19, като отговор на всеобщото търсене на ефикасни решения за домашния офис.

Инициативата за основаването на цифров артикул в социална изгода е на българската компания Oblik Studio, която влага няколко седмици и запас от своите чиновници в създаването на плана.

ModeRemote дава изцяло гратис потребни препоръки за основаването на офис в домашни условия и дава лист с цифрови артикули, които насочват бизнеса в усъвършенстване на работната среда от отдалеченост.

Проектът наблюдава сполучливите истории на потвърдили се към този момент експерти, които правят работата си от разстояние, като разрешава на новите консуматори също да споделят своите първи стъпки в това начинание.

Като допълнение, уеб уеб сайтът разполага и със секция за свободно време и развлечения, която предизвиква физическите интензивности и целесъобразното хранене, както за работещите, по този начин и за техните деца.
още по тематиката
„ През последното десетилетие технологиите напреднаха с такова движение, че съвсем всеки може да извършва ежедневните си задания вкъщи ”, разяснява Жоро Йорданов, съосновател на Oblik Studio.

По данни на Global Workplace Analytics, броят на чиновниците, които работят в домашни условия, се е нараснал с цели 140% от 2005 година насам. В свое изследване пък Owl Labs припомня, че световно 52% от чиновниците работят отдалечено един път седмично, до момента в който Upwork предвижда, че до 2028 година 73% от всички отдели ще разполагат с отдалечени чиновници.

България, като една от разрастващите се стопански системи в Европейския съюз, е сложена пред невиждано досега тестване, а точно – оцеляване на бизнеса във всичките му мащаби. По рекомендации на общественото министерство, локалният бизнес вкара гъвкаво работно време и отдалечен труд за своите чиновници.

По предварителни калкулации, тази мярка би влезнала в действие за няколкостотин хиляди българи. Към месец април 2020 повече от 2,5 милиарда души по целия свят остават у дома като мярка в битката против ковид.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР