Оптимист съм за следващия бюджет, този просто трябва да го

...
Оптимист съм за следващия бюджет, този просто трябва да го
Коментари Харесай

Борисов: Оптимист съм за следващия бюджет, този просто трябва да го приемем

" Оптимист съм за идващия бюджет, този просто би трябвало да го приемем ". Това съобщи пред публицисти от коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" За бюджета имаме искания, само че чисто политически акт е да бъде подсилен, срещнах се с нашите депутати в този бюджет за полицията, за обществените служащи, за пожарната, ще го вкараме като наше предложение, само че за идващия бюджет след 2-3 месеца се разбрахме доста по задълбочено да се направи и в други проблематични сфери ", изясни той.

По думите му от ГЕРБ-СДС ще поддържат този бюджет.

" Оказа се, че с тези ин хаус процедури сме щели да построим два пъти по-евтино, към този момент да има " Хемус ", " Струма ", Видин-Монтана. Честито на българския народ, нито е издигнато, два пъти по-скъпо с индексациите и по-скъпи компании. 3 години безпорядък и нищо на двойна цена, е това е спекулация, точната дума е нелепост ", уточни Борисов.

" Днес залата и бюджетът удостоверяват това. Същите компании на двойно по-висока цена с три години забавяне, честито на тези, които карат по строшените пътища, редят се на границата с Гърция ", разяснява още той.

" Това е на месец и нещо бюджет, в случай че стартират да се случват повече в браншовете, ще има повече триумф, по тази причина съм оптимист за идващия бюджет. Гарантираме пенсионерите, учителските заплати, има опция за леки корекции в просвета, обучение, археология, вероизповедания, с такива дребни пари за бюджета може да се получи по-добър резултат ", добави Борисов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР