Оптимист съм за България. Тези хора не се предават и

...
Оптимист съм за България. Тези хора не се предават и
Коментари Харесай

Петков: Омръзна ни някой отзад с конци и задкулисно да управлява – това време свърши

Оптимист съм за България. Тези хора не се предават и ние няма да се предадем. Ще си отвоюваме България назад. Това съобщи министър председателят пред публицисти след срещата си с хората от проправителствените митинги пред Народното събрание.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 336
,,Това, което се случва през днешния ден, е невиждано. Днес беше един доста прекрасен ден за европейска България; за хора, които в действителност имат вяра, че имаме по-добро бъдеще и всеки един, който ръководи тази страна, би трябвало да е в тази постройка, а не по диванчета, по сараи и някъде другаде``, разяснява Петков.

Нещата вървят към нови избори. Ние няма да преговаряме с водачите на нито една от политическите партии, ще дадем още един късмет на самостоятелните депутати, в случай че решат да ни поддържат, в случай че ли не – отиваме на избори. Няма приблизително състояние, безапелационен бе още той.

,,Омръзна ни някой откъм гърба с конци и подмолно да ръководи – това време свърши. Мисля, че българският народ ясно го заяви``, добави министър-председателят.

Фикс концепция е България да бъде свободна, да няма задкулисие – да не може някакъв си Слави да излиза от тъмното понякога или във Facebook, или някакъв си Борисов, който си мисли, че още има късмет някой да го поддържа, да пуска СМС-и, приключи Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР