Оптимист съм, че скоро всичко ще се успокой, защото имаме

...
Оптимист съм, че скоро всичко ще се успокой, защото имаме
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Вече можем да предвидим как ще мутира вируса

Оптимист съм, че скоро всичко ще се успокой, тъй като имаме опция да предвидим по какъв начин ще мутира вируса. Това дава опция да се основат ваксини за най-опасните и заразни разновидности на вируса. Това съобщи пулмологът и народен представител от „ Демократична България ” доктор Александър Симидчиев.

По думите му в страни, в които има по-ниско равнище на заразяване или по-малко тежко боледуване ограниченията могат да бъдат отхлабени. „ При нас за жалост това, което се получава е, че популацията към момента остава рисково за боледуване и за висока скорост на разпространяване на вируса ”, разяснява пулмологът ограниченията и недоволството на ресторантьорите.
Ударили колата на доктор Симидчиев на кръстовище, причинителят избягал
Станаха известни детайлности към случая, който попречва пулмологът и народен представител на " Демократична България " доктор Александър Симидч...
Прочети повече
Относно равнището на имунизация у нас, доктор Симидчиев съобщи: „ Смисълът е ние да се пазим като общественост. Когато тези, които желаят да пазят другите са към една трета от всички, които подлежат на разпространяване на болестта, не можем да се отворим по този начин, като други страни като Англия и Израел, тъй като там огромна част от обществото е предпазено. При нас не е по този начин и по тази причина се постановат ограничения ”.

" Винаги сме имали и имаме проблеми с ръководството на дадени обстановки. Причината е, че у нас има доста хора, които не желаят да съблюдават правила и второ - имаме проблем с устойчивостта на решенията ", счита той.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР