Оптималното тегло, добрата фигура, пълноценното хранене са важни не само

...
Оптималното тегло, добрата фигура, пълноценното хранене са важни не само
Коментари Харесай

Каква диета трябва да спазвате според зодията си

Оптималното тегло, положителната фигура, пълноценното хранене са значими освен за външния тип, само че и за здравето и дълголетието. Навярно сте тествали разнообразни диети, осведомени сте с хранене съгласно кръвната група, етапа на луната, вида фигура, само че не сте чували за диета съгласно зодията.
Ще ви представим в резюме какво съставлява и по какъв начин да я следвате, с цел да се радвате на хубава коса, кожа и маникюр, безупречна фигура, отличен тонус и здраве. Кой метод на хранене е най-подходящият за вашия зодиакален знак съгласно астрологията?
Въздушните знаци – Везни, Водолей, Близнаци – са облагодетелствани с бърза обмяна на веществата. Те напълняват мъчно, смъкват елементарно килограми, нормално се радват на добра фигура. При тях задачата на диетата би трябвало да е пълноценно хранене предвид на здравето, а не намаляване на тегло. Подходящото хранене е разграниченото на доста и дребни порции, разнообразно и потребно меню от 6 до 8 пъти дневно.

Водните знаци – Скорпион, Рак, Риби – са склонни към бързо напълняване, защото постоянно страдат от проблеми, свързани с ендокринната система, само че и бързо смъкват килограми, когато лимитират храната. Подходящ режим за тях е обвързваният с преброяване на калории, ограничение на висококалоричните храни и прецизен надзор дневният банкет на калории да е по-нисък от дневния разход. Има редица онлайн калкулатори, които да ви оказват помощ да изчислите хранителната стойност на продуктите и ястията и да определите съгласно растежа и тежестта си, както и съгласно дневната си интензивност и метод на живот, какъв брой калории би трябвало да поемате дневно, с цел да отслабнете. Подходяща за тези  е и диетата съгласно кръвната група.
Земните знаци – Козирог, Телец, Дева – смъкват мъчно и с доста старания непотребните килограми. За тях работи ограничението на приема на храна – изключително висококалорична и от скотски генезис. Препоръчва се хранене с пресни плодове и зеленчуци за сметка на месо и млечни, нараснал банкет на антиоксиданти, както и на артикули и добавки, които форсират забавената им обмяна на веществата.
Огнените знаци – Овен, Лъв, Стрелец – са преносими и дейни персони, които се нуждаят от задоволително калории, с цел да поддържат забързания си темп на живот, само че е значимо да са пълноценни и от потребни храни – мазнини, месо, риба и морски деликатеси. Ограничаването на въглехидратите за сметка на белтъчини и мазнини дава резултат при представителите на тези  и им оказва помощ да стопят непотребните килограми и да изваят фигурата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР