Оптиката, в която всичко е вървяло, явно е била заблуждаващя.

...
Оптиката, в която всичко е вървяло, явно е била заблуждаващя.
Коментари Харесай

Христо Иванов: ИТН трбява да започне сериозни разговори и да поеме политически ангажимент

Оптиката, в която всичко е вървяло, очевидно е била заблуждаващя. Всичко до момента е било единствено диалози, а не договаряния. Трябва да разберем, че ще пристигна миг, в който ще би трябвало да гласуваме за кабинет и не можем да го създадем просто ей по този начин, тъй като сме си говорили прелестно с някого. Ние желаеме да сме сигурни, че това, за което ще гласуваме, няма да е просто някакво държавно управление. Защото имаме потребност от умело и уверено ръководство. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

,,Ние слагаме въпроса, че би трябвало да се стигне до политически ангажимент и се надявам да бъдем разбрани, тъй като по този начин се конструира едно ръководство, а не просто да наредим едни хора на една сцена. Ако Движение за права и свободи взе участие в ръководството, това е голям проблем. Крайно време е ГЕРБ и Движение за права и свободи да бъдат сложени на властова диета, с цел да можем да осигурим болшинство за промени в Конституцията. Тези две партии би трябвало да останат отвън всякаква опция да постановат своя дневен ред, да търгуват с влияние``, разяснява още той.

Никой няма интерес да отиде на избори, без да има явен отговор за своите връзки с Движение за права и свободи. Надявам се да стартира сериозен диалог за лъчение на ръководство, за това какви са ограниченията да държим Движение за права и свободи и ГЕРБ на една ръка разстояние от властта в България, с цел да прочистим страната, с цел да стартира тя да регенерира и да стане устойчива на корупция, обясни съпредседателят на Демократична България.

Христо Иванов акцентира значимостта от това да се слагат на министерските позиции хора, които могат да се употребяват с публично доверие. За образец той даде министрите Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков, които са потвърдили, че схващат от работата си.
 Нинова вижда все по-голямо доближаване с ИТН за държавно управление Нинова вижда все по-голямо доближаване с " ИТН " за държавно управление
Гледните точки на Българска социалистическа партия и " ИТН " (ИТН) в три значими сфери - опазване на здравето, обучение и обществена политика - стават все по-бли...

С работата си, с характера си видяхме по какъв начин генерираха невиждано обществено доверие. Точно такива хора ни трябват, съобщи Иванов по адрес на тримата служебни министри.

,,Можем да преодолеем дълбоката политическа рецесия единствено с ръководство, което има ясна физиономия – посредством хора, които могат да споделят и " не``, уточни той по БТВ.

В умозаключение Христо Иванов бе безапелационен, че махането на Гешев като основен прокурор е единствено началото.

Трябва конституционна смяна, би трябвало сериозна правосъдна промяна, би трябвало да реформираме КПКОНПИ, да махнем Цацаров оттова. Не можем да дадем поддръжката си просто ей по този начин, като празен чен в 6 без 10. Става въпрос за поддръжката на 350 000 души, които са дали своят вот за нас, разяснява в умозаключение Иванов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР