Определяна като повратна точка на новото десетилетие, заявката на Европа

...
Определяна като повратна точка на новото десетилетие, заявката на Европа
Коментари Харесай

XI Зелен форум на Мениджър: Европа, България и преходът към отговорен растеж

Определяна като повратна точка на новото десетилетие, поръчката на Европа за преход към зелена и цифрова промишленост задава нов дневен ред за развиването на бизнеса, предприемачеството и обществата.

Готова ли е България да взе участие интензивно в Зелената договорка и преходът към виновен напредък и да завоюва от нея? Това ще бъде водещата тематика в единадесетото издание на Зеления конгрес на списание „ Мениджър “, който започва на следващия ден от 10.30 ч. Събитието ще се организира в платформа А6, директно зад НДК

Представители на европейски и локални институции, специалисти и водачи на компании и организации с потвърдено положителни практики в ръководството на запаси ще очертаят нужните стъпки, политики и нововъведения за по-чисто и стабилно бъдеще. Сред главните лектори са евродепутатът Ева Майдел, заместник-управляващия шеф на Европейския фонд за стратегически вложения Илияна Цанова, заместник-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, старши съветникът на Европейската климатична фондация Юлиян Попов.

Форумът отделя особено място и за гласа на бизнеса, който предстоящо ще продължи да бъде най-големият и действителен мотор на смяната през социално-отговорните цели и положителни практики за резистентен напредък, които следва. В диалога за зелената промяна на България ще се включат и представители на зараждащото се ново потомство еко иноватори.

Вижтев него 

Присъствието на форума е с стеснен достъп, заради настоящите противоепидемични условия и е допустимо с авансово декларирана

Целият конгрес ще бъде предаван онлайн във, както и в самия уебсайт.

 

Основен сътрудник на 11-о издание на Зеления конгрес на списание " Мениджър " е Еко Партнърс България АД. Събитието се организира с поддръжката на Нестле България, Загорка АД, ECONIC one, LEVENT.
Медийни сътрудници на форума са Българска национална телевизия, Dir.bg, Bloomberg TV Bulgaria, Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР