Определихме водачите на листите. За Пловдив съм аз, след мен

...
Определихме водачите на листите. За Пловдив съм аз, след мен
Коментари Харесай

Бойко Борисов с тежки думи към Слави и ДБ, призна за свой голям страх

Определихме водачите на листите. За Пловдив съм аз, след мен е Тотев. За Пловдив-област е Дани Каназирева. Листите ще ги записваме в понеделник. Това заяви в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Нашата акция ще бъде по какъв начин да излезем от рецесията. Толкова е тежко ситуацията, че като виждам по какъв начин разликата сред нас и другите партии се усилва, се тревожа. И в този момент съм упълномощил да мислим по какъв начин може да излезем от тази рецесия ", съобщи той.

И аз, като Слави Трифонов, не виждам социологически изследвания. Уважавам социолозите, това си е специалност, само че някои не познаха нито един път ", регистрира Борисов.

"За мен към този момент въпросът е на разсъдъка на всички нас, в това число и на Трифонов. Не може да си първа политическа мощ и да кажеш, че ще си съпротива и да направиш всичко допустимо да няма държавно управление. Или пък „ Да, България” да има късмет да се направи държавно управление, пък да се карат за постове. Факт е, че половин милиард в тази рецесия се изхарчиха за избори.

Някои огромни акъли споделяха, че демокрацията е доста скъпа. Защо в Германия в този момент не създадат нови избори, а ще се събират? Третата и четвъртата се събраха и в този момент ще дефинират с първата или втората. Само в България вършим опити.

Три пъти ще вървим на избори, с цел да начешем на някой егото. Какво ги нервирам? Управлявам си партията... За един митинг хора сте тука, единствено дами. Представяте ли си какъв брой ще е забавен митинг, дами единствено. И ние с Тотев, по една поличка слагаме... Той с това дълго бедро ", пошегува се Борисов.

"Ще се оправим. 2009 година влязохме в сходна рецесия. И тогава се плашехме, само че не го показвахме. И в този момент ме е боязън, само че няма да го демонстрирам, тъй като тази работа си чака както лозето мотиката.

Както ни подреди българският народ, би трябвало всеки да си поеме отговорността и да взе участие ", сподели още Борисов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР