Определено ще се изненадате от сумата, която Орлин Павлов вади

...
Определено ще се изненадате от сумата, която Орлин Павлов вади
Коментари Харесай

Ще се изненадате по колко вади Орлин Павлов на месец

Определено ще се изненадате от сумата, която Орлин Павлов вади на месец.

Информацията стана ясна тези дни, откакто музикантът регистрира доходи от 300 хиляди лв. на две компании. 
Това са парите, които е припечелил от реклама и възнаграждения за участия през 2021 година с помощта на солидните доходи със фамилията му се ширят в чисто нов мезонет.

Припомняме, че до наскоро Орлин Павлов, дружно със брачната половинка си Диана и щерка им Елизабет живееха при родителите му. 
Както е известно Павлов има тристаен апартамент в влиятелен южен квартал на столицата. Именно там той посрещна гостите си по време на присъединяване в предаването „ Черешката на тортата “.

След раждането на щерка им обаче с половинката му се преместили при родителите му, с цел да може оперната звезда Тиха Генова да оказва помощ при развъждането на детето.
След като дребната Елизабет към този момент поотрасна, Орлин Павлов е сметнал, че е време фамилията му да заживее в лично жилище.

Запознати настояват, че артистът е купил двуетажния апартамент преди повече от година. Имал обаче потребност от много време, до момента в който го ремонтира и подреди.
Преди това артистът сключил контракт за реклама с една от мебелните компании у нас, която обзавела кухнята на майка му, а по-късно и на тъща му. 
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР