Определено Шампионската лига е турнирът, в който звездата на Реал

...
Определено Шампионската лига е турнирът, в който звездата на Реал
Коментари Харесай

Кралят на Шампионската лига CR7 се готви за шести финал

Определено Шампионската лига е шампионатът, в който звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се усеща най-уютно. Статистическите данни и редицата върхове на португалеца свидетелстват за това.

С класирането за финала на Кралския клуб в тазгодишното издание на конкуренцията, Роналдо е изправен пред своя шести съдбоносен мач в шампионата на богатите. Така нападателят, дружно с Малдини, се трансформира във футболиста с най-вече дуели в решителния стадий на конкуренцията от трансформирането ѝ от Купа на европейските първенци в Шампионска лига.

Глобално видяно, в сборната ранглиста, Роналдо обаче не е водач в подреждането. Първото място по този индикатор си поделят Пако Хенто и Малдини с 8 финала, като вършим уточнението, че при Малдини шест са при новия формат на конкуренцията. След въпросните двама идва Алфредо ди Стефано, зад който е Роналдо.

А на бас, че на финала в Киев...

Роналдо и сътрудниците му от Реал се класираха за трета поредна година за финала в Шампионската лига, откакто отстраниха Байерн на полуфинала. Съперник на Кралския клуб в Киев на 26 май ще бъде Ливърпул, който надви над Рома.

Зидан: Остранихме три топ тима, с цел да сме на край
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР