Определено съм доволна, може би не на 100%, защото смятам,

...
Определено съм доволна, може би не на 100%, защото смятам,
Коментари Харесай

Юлияна Янева: Гледам към Париж 2024, няма невъзможни неща

" Определено съм удовлетворена, може би не на 100%, тъй като считам, че това не е максимума, който мога да покажа, удовлетворена съм от представянето. " Това сподели европейската шампионка по битка Юлияна Янева, която гостува в предаването " Арена спорт ". Янева завоюва европейската купа в категория до 68 кг на европейското състезание в Загреб, Хърватия. В разногласието за златото Янева надигра с 10:3 механически точки украинката Ала Белинска и по този метод стигна до своя първи успех на шампионат на Стария континент.

" Не бих споделила че е елементарно. Отстрани наподобява елементарно, само че на тепиха е мъчно. Няма невъзможни неща, стига да имаме вяра в себе си. Гледам към Париж 2024, само че не обичам да приказвам за бъдещето. Искам всичко да се случва последователно и ще забележим резултата ", разяснява още шампионката.
 Юлияна Янева завоюва злато за България!
Юлияна Янева завоюва злато за България!

Стана европпейска шампионка по битка

" Тя се е потвърдила, на Световната купа в Белград стана първа, имаме травми, които се появяват преди съревнование, и по тази причина не може да даде всичко от себе си. Дай боже да няма контузии, тя го заслужава и може, и с труда си мисля, че ще го реализира ", разяснява и треньорът Серафим Бързаков в студиото на " Арена спорт ".

" Надявам се в бъдеще да демонстрира още по-хубави неща, аз съм максималист, уповавам се да го предам и на нея ", показа още наставникът.

Янева съобщи, че конкуренцията в българската женска битка е доста огромен, само че е уверена в себе си.

" Преди международното в Белград, има няколко шампионата, само че към момента е рано да се приказва за него ", сподели още шампионката в " Арена спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР