Определено от щерката на Коко Динев преди няма и следа.

...
Определено от щерката на Коко Динев преди няма и следа.
Коментари Харесай

Та Тя Е Само На 15! Ще Се Шокирате, Когато Видите На Какво Е Заприличала Дъщерята На Анелия И Коко Динев Ивон! Шок Снимки!

Определено от щерката на Коко Динев преди няма и диря. А от фотосите ни гледа или по-скоро кифлее щедро нагримирано нещо, на което консуматори дадоха не по-малко от 35 години.

Коментарите към дъщерята на Анелия са напряко разбиващи, защото родителката й наподобява в пъти по-красива и по-естествена от нея. Както знаем, певицата на Пайнер в никакъв случай не е прекалявала с грима, нито с модификацията.

И смеем да твърдим, че е една от най-красивите родни изпълнителки. За жал обаче това не се отнася за Ивон, чиито джуки още малко ще се разпилян от раздуване. Да не приказваме, че момиченцето преднамерено ги цупи пред камерата в жанр но „ целунала котлона “.



„ Много бързо желае да порасне дъщерята, само че по този начин наподобява към 30-годишна “, „ Когато стана певица Анелия ми беше любимка… толкоз естествена, блага, почтена с огромент талант… за жалост от нея остана единствено гения “.



„ Браво бе, Анелия! Добър „ образец “ даде на щерка си да наподобява неестествено.. Красива е, да ти е жива и здрава, само че не отива на годините й тази визия “, пишат консуматори в обществената мрежа.

Въпреки че колкото и да си приказват, и да пишат, изгода няма. Единствено самата Анелия е тази, която би могла да дръпне юздите на чедото си и да го вкара в пътя. Преди да се е трансформирала в непоправимо копие на пластмасовите родни кифли.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР