Определено не е добра идея да караш кралица Елизабет Втора

...
Определено не е добра идея да караш кралица Елизабет Втора
Коментари Харесай

Закъсняващи за чай с кралицата: Как Мелания и Доналд Тръмп изнервиха Елизабет II

Определено не е добра концепция да караш кралица Елизабет Втора да чака. Никога. По никаква причина. Макар самият ти да си президента на Съединени американски щати. Още по-малко, в случай че си Мелания Тръмп. Но ето, че немислимото се случи, а реакцията на кралицата беше скъпа.

Тя бе видяна да поглежда часовника си нетърпеливо, до момента в който чака изправена, с цел да посрещне Тръмп и неговата брачна половинка. Това нейно деяние провокира същински възторг, тъй като не е по никакъв начин всекидневно да се следи сходно държание от монарха.

Trump is tardy. Queen checks watch.
Queen: Where is that nitwit?#QueenElizabeth #TrumpUK #TrumpVisitUK pic.twitter.com/O0RxGxZLBe
— NAFTA Posterchild (@RobsinBuda) July 13, 2018
Кралицата ревизира часовника си още няколко пъти по много демонстративен метод, а ние сме безусловно съгласни, че не е по никакъв начин възпитано да оставиш една 92-годишна жена да те чака права в летните жеги, до момента в който ти пристигаш гръмко с частния си хеликоптер.

В последна сметка кралицата поздрави своите посетители с усмивка и не наподобява ядосана, когато те най-накрая дойдоха.

Queen Elizabeth II is there. But where is the guest? Yeah, still in his helicopter, leaving the 92-year-old monarch to wait, and wait. pic.twitter.com/JBsrXAyunj
— Patricia Treble (@PatriciaTreble) July 13, 2018
Срещата сред Тръмп и кралица Елизабет Втора бе най-очакваното събитие от визитата на президента на Съединени американски щати на Острова. Самият той призна преди този момент, че с неспокойствие чака да се запознае с Нейно величество и я разказа като "страхотна жена ".

 кралица Елизабет Мелания Тръмп Getty/Gulliver

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп пък за следващ път прикова погледите с избора си на тоалет. Този път тя бе заложила на ярък кремав костюм на Диор, който бе допълнила с черен колан. Облеклото ѝ още веднъж подсети на медиите за един от тоалетите на Джаки Кенеди от 60-те години на предишния век.

Прическата на първата дама за случая пък провокира аналогии със стила на Мегън Маркъл.

 кралица Елизабет Мелания Тръмп Getty/Gulliver

Преди това при появяването си денем в петък Мелания Тръмп бе в цветна рокля на английската дизайнерка Виктория Бекъм, а за вечерята в четвъртък с английския министър председател Тереза Мей и брачна половинка ѝ бе избрала жълта вечерна рокля, която провокира съпоставения с принцесите от анимационните филми и най-много с Бел от "Красавицата и Звяра ".

 Мелания Тръмп Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР