Определено можем да кажем, че едно от най-чаканите събития през

...
Определено можем да кажем, че едно от най-чаканите събития през
Коментари Харесай

Spice Girls се събират за сватбата на Бруклин Бекъм

Определено можем да кажем, че едно от най-чаканите събития през 2022 година е сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм. Годежът им се състоя през лятото на 2020 година, само че тогава отложиха венчавката, поради пандемията. Обаче ето, че през април тази година това ще се случи. Вече даже е известно мястото, където ще се организира церемонията, заяви dir.bg.

Преди известно време международните медии писаха, че Виктория Бекъм е била резервирала ранчо на Острова, само че по-късно стана ясно, че той ще се ожени в имението на своя тъст в Палм Бийч.

Кумове на тяхната женитба ще бъдат Ромео и Круз Бекъм, които са братя на младоженеца, и баткото на булката - Брад. Според последни данни двамата влюбени ще се врекат във честност на 9 април.

На сватбата ще участват доста известни персони, като измежду тях ще бъде и Снуп Дог. Той съобщи, че ще бъде диджей. Пред " Mirror " рапърът разяснява, че е доста непосредствен другар от дълги години с Дейвид Бекъм и по тази причина е приел поканата с удоволствие. Други посетители на събитието ще бъдат Джиджи Хадид, София и Никол Ричи, Гордън Рамзи и още доста други. Бившата спайска - Виктория Бекъм е поканила и четирите изпълнителки от " Spice Girls ", като се приказва, че даже им е предложила да ги облече в роклите от своята фешън линия.

Все още не е ясно дали девойки ще се качат на сцената, с цел да поздравят младоженците с няколко песни, само че в случай че това се случи, то несъмнено ще бъде черешката на тортата.

Разбира се тази блестяща сватбата няма да бъде скрита от погледите на всички фенове на Никола и Бруклин, защото двамата са сключили контракт със списание " Vogue ", което ще има право да отрази моменти от сватбената гала.

Не е ясно обаче на кой дизайнер ще бъде роклята на булката и дали Никола Пелц няма да се появи на корицата на списанието с булчинската си рокля. Ще се наложи да изчакаме, с цел да разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР