Определено между ММА боеца Деян Топалски и фолк звездата Преслава

...
Определено между ММА боеца Деян Топалски и фолк звездата Преслава
Коментари Харесай

Деян Топалски съкрушен от раздялата с Преслава

Определено сред ММА боеца Деян Топалски и фолк звездата Преслава има химия! Поредното доказателство, което сочи, че се притеглят един – различен, е физиономията на биткаджията, когато Големият брат насочи певицата към изхода на къщата, написа hotarena.net. За феновете от дълго време стана ясно, че сред Преси и Дидо прехвърчат искри, които несъмнено не са на другарска основа. Първо, те бяха извадени на показ при задачата, с която съквартирантите трябваше да омажат телата си в блажна багра и още веднъж посредством тях да „ рисуват “ върху бели петна. Тогава Топалски вдигаше изпълнителката и я прилепваше към себе си, имитирайки полов контакт (но облечени).
Фолкаджийката укрепи сцените, като възпроизвеждаше звуци и въздишки, наподобяващи на охкане. Страстта, с която Преслава яхваше мускулестия вид, и силата му, с която той я притискаше към себе си, даже и най-големите майстори на монтажа не могат да преувеличат и изманипулират... Защото беше задоволително мощна.



Любовната задача пък, при която двамата бяха като „ залепени “, свързани от чифт белезници, също много ги сближи. На не едно от своите участия през интервала, в който Преси се водеше участник във „ ВИП Брадър “, е била предупреждавана, че на открито връзките ѝ с Деян се възприемат като любовни. Дори са изтъквали, че съгласно медиите - приятелката му на открито – Гери Капзамалова, несъмнено не се усмихва на това, което вижда на екрана.

Въпреки това, певицата не се дистанцира от боеца. А и той очевидно въобще не се сеща, че си имаше обичана преди да влезе в шоуто.



При различен случай се видя, че пайнерката, с навъртането си към Топалски, му работи възбуждащо. На избрани фрагменти изглеждаше по този начин, като че ли „ самолетът “ на Дидо е „ изхвърчал “.

Поредното и последното, само че за в този момент, доказателство, че ММА състезателят си пада по брюнетката, е изражението му при напускането на дамата. От фрагментите ясно се вижда прочувственото положение на Деян в съответната обстановка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР