Определено има оптимизъм. Това ще даде глътка въздух на президента

...
Определено има оптимизъм. Това ще даде глътка въздух на президента
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Русия ще иска да държи под контрол завладяното от нея

" Определено има оптимизъм. Това ще даде глътка въздух на президента Путин да разгласи пред свои сънародници частична победа ", това съобщи някогашният зам.-министър на въшните работи Милен Керемедчиев пред Българска национална телевизия във връзка договарянията сред Русия и Украйна за прекъсване на огъня.

" Свързването на Крим с Луганск и Донецк беше основно за съветската войска. Да, не беше превзета 40% от украинската територия и не падна Киев, само че една частична минимална победа дава на съветската страна да стартира договарянията с чувство за минимална победа ", продължи той.

" Русия ще застане на масата с претенции превзетото от нея да остане по неин надзор за неопределен срок ", предвижда Керемедчиев.

От своя страна журналистът Огнян Даскарев акцентира, че сред Русия и Украйна е реализирано единодушие по четири от преговорните точки, без две, които са денацификацията и демилитаризацията на страната.

Милен Керемедчиев добави,че даже и войната да спре в този момент напред в бъдещето ще има вътрешен спор в Украйна, който ще раздели хората на две - тези, които желаят присъединение към Русия и противоположното.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР