Определеният на Острова за най-лоялния фен на Кевин Норман е

...
Определеният на Острова за най-лоялния фен на Кевин Норман е
Коментари Харесай

Потресаващо: "Най-верният" английски фен - мъртъв в канал във Венеция

Определеният на Острова за най-лоялния почитател на Кевин Норман е умрял при екскурзията си до Венеция, която вмести в програмата си за пътуването до Сан Марино, с цел да следи последния мач на " трите лъва " от международните квалификации.
Норман умря на 60 години. Той бе открит мъртъв в канал във Венеция, като е била употребена неговата кредитна карта, с цел да бъде разпознат.
Британецът е следвал националния тим на Англия по футбол из цяла Европа през по-голямата част от живота си, като негови близки даже настояват, че в никакъв случай не е изпускал дуел на отбора през този век - без значение дали домашен, или посещение.
Освен това Кевин бе почитател на Уотфорд. Фенове на отбора даже започнаха организация за това при идващия дуел на " стършелите " (домакинство против Манчестър Юнайтед) в 60-ата минута последователите да стартират да приветстват Кевин.
От Министерството на външните работи и въпросите пуснаха особено известие за случилото се, което гласи: " Подкрепяме фамилията на британеца, който умря във Венеция, като сме и в контакт с локалните управляващи ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР