Определени медии се опитват да си измислят и да насаждат

...
Определени медии се опитват да си измислят и да насаждат
Коментари Харесай

Иванчева пред ФАКТИ: Подготвят обществото за разбиване тезите на прокуратурата

" Определени медии се пробват да си измислят и да насаждат в обществото разбиране, че към този момент съм отървала пандиза. Предстои цялостен погром на тезата на прокуратурата ", това сподели пред ФАКТИ Десислава Иванчева, някогашен кмет на " Младост ". През април тя бе наказана на 20 години затвор от Специализирания углавен съд за пожелан рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин. Понастоящем Иванчева е под домакински арест поради здравословни проблеми.

В последните дни във в. " Уикенд " се появи информацията, че Иванчева е бременна след сполучлива ин витро процедура в столична клиника и това ще отсрочи осъществяването на присъдата ѝ, в случай че тя бъде доказана. Иванчева обаче дефинира това като подправена вест. Пред ФАКТИ тя даде своя коментар по какъв начин се е стигнало до нея:

" Историята е неблаговиден опит на избрани медии да минимизират вредите, като приготвят читателите си за идно разтрошаване на всички тези на прокуратурата по случая " Младост ". Както знаете до този миг единствено прокуратурата се изявяваше в народен ефир и единствено нейните тези се тиражираха. Явно се уплашиха, че аз и Биляна Петрова все по-често имаме достъп до малките екрани с народен ефир. Многократно към този момент доказахме и ще продължим да потвърждаваме, че зам.-главния прокурор Иван Гешев лъже в медиите за събитията и обстоятелствата по случая " Младост ".
Предстои цялостен погром на тезата на прокуратурата, изключително около локалните избори и по тази причина избрани медии се пробват да си измислят и да насаждат в обществото разбиране, че към този момент съм отървала пандиза ", сподели Иванчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР