Опра Уинфри посещава приюти в Мауи и дарява време, консумативи за евакуираните при пожар

...
Опра Уинфри беше забелязана в приюти на Мауи да посещава
Коментари Харесай

Опра Уинфри беше забелязана в приюти на Мауи да посещава хора, разселени от горските пожари, и носейки много необходими доставки тази седмица.

„Махало Нуи Опра за последващото! Тя се върна с легла, възглавници и тоалетни принадлежности за хората в приюта в Уайлуку. Тя дори прекара известно време с хората там. Беше много оценено“, местната организация с нестопанска цел Kāko’o Haleakalā публикува в Instagram с видео на Уинфри, която носи възглавници през тълпи от хора на легла и сгъваеми столове.

Уинфри, медиен магнат и бивш водещ на токшоу, притежава имот на острова и нейният говорител потвърди пред CNN, че тя е била доброволец в приюти за спешна помощ.

„Опра беше в няколко местни приюти, за да попита от първа ръка какво е най-необходимо“, каза говорителят Челси Хетрик. „След това тя отиде до Walmart и Costco, за да пазарува артикулите и ги върна. Това е сърцераздирателно опустошение.“

Хетрик каза, че Уинфри планира да предостави повече подкрепа, „тъй като стане ясно кои средства могат да бъдат най-полезни за краткосрочното и дългосрочното възстановяване“.

Горските пожари в Мауи опустошиха острова, убивайки над четири дузини души. По-специално, пожарите опустошиха Лахайна, град на Мауи.

Това не е първият път, когато Уинфри помага по време на горски пожари. През 2019 г. тя отвори частен път в имота си в Мауи, за да помогне на хората бързо да избягат от избухнал пожар в храсти.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР