Опозицията във Венецуела взе контрола върху повечето дипломатически мисии на

...
Опозицията във Венецуела взе контрола върху повечето дипломатически мисии на
Коментари Харесай

Опозицията във Венецуела превзе куп дипломатически сгради на страната в САЩ

Опозицията във Венецуела взе контрола върху множеството дипломатически задачи на страната в Съединени американски щати.
Противниците на президента Николас Мадуро към този момент влязоха в две здания във Вашингтон, които употребява Министерството на защитата на Венецуела. Под техен надзор е и консулската работа в Ню Йорк, съобщи БГНЕС.
Опозицията разгласи и, че чака в най-скоро време да вземе контрола и над постройката на посолството на Венецуела във Вашингтон.
Съединените щати не признават легитимността на президента Мадуро и неговото държавно управление. Заедно с още към 50 страни, Съединени американски щати разгласи, че счита ръководителя на Народното събрание Хуан Гуайдо за законния водач на страната.
Междувременно венецуелски военачалник дезертира в Колумбия и атакува вербално президента на латиноамериканската страна Николас Мадуро, съобщи Reuters.
Карлос Ротондаро, който беше считан за съдружник на Николас Мадуро и е в описите със глобени от Съединени американски щати лица, атакува президента на Венецуела. Генералът назова Мадуро " несъответствуващ и подкупен ".
" Не съм изменник, предан съм на отечеството ", сподели Ротондаро, който ръководеше държавната организация за подкрепяне на хронично болните във Венецуела. " Моята клетва не включва отбраната на корумпирано държавно управление ", съобщи генералът.
Високопоставените военни се смятат за основни, в случай че Николас Мадуро желае да остане на власт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР