Опозицията в Република Северна Македония призова за масов протест срещу

...
Опозицията в Република Северна Македония призова за масов протест срещу
Коментари Харесай

Нов протест в РСМ срещу френското предложение за преговорна рамка с ЕС

Опозицията в Република Северна Македония прикани за всеобщ митинг против "френското предложение “ за преговорната рамка на страната за участие в Европейски Съюз и през днешния ден, откакто през вчерашния ден митингът ескалира и група от протестиращите събори металните ограждения пред постройката на държавното управление, след което и пред Народното събрание в Скопие.
Случилото се беше наказано от СДСМ и ДСИ, а един от водачите на протеста- ръководител на опозиционната партия „ Левица “ Димитър Апасиев съобщи, че имат "план Б ", който ще стане явен, откакто препоръчаната преговорна рамка бъде призната от държавното управление.
Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел идва на еднодневно посещаване през днешния ден в Република Северна Македония. Предстоят му срещи на четири очи с премиера на страната Димитър Ковачевски, ще взе участие и в съвещанието на държавното управление, на което се чака да бъде прегледано предлагането за преговорна рамка на страната за участие в Европейски Съюз, след което ще има среща и с президента Стево Пендаровски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР