Опозицията в БСП беше натирена. Тя може би се е

...
Опозицията в БСП беше натирена. Тя може би се е
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Ваня Григорова е прекрасно лице за нов ляв проект

" Опозицията в Българска социалистическа партия беше " натирена ". Тя може би се е отказала от председателското място на Българска социалистическа партия и върви към нов план. Мая Манолова имаше шанса да осъществя плановете си, само че се видя, че това не е сполучливата формула. Ваня Григорова е прелестно лице за нов ляв план ".

Това съобщи за " Офанзива " по Нова телевизия политологът доцент Стойчо Стойчев.

По думите му в България няма лява партия. " Проект от името на Радев към този момент е спечелил най-вече гласове, а допустимо е на локалните избори нова партия да се яви. Дори да има предварителни избори, нямам доверие да са преди локалните избори ", уточни той. И добави, че Българска социалистическа партия ще загуби от това ръководство, тъй като ще демонстрира, че не е институцията, която беше, а е компания, гарантираща благосъстоянието на Нинова. " Тя може да раздава постове в министерството и в държавни предприятия ", разяснява политологът.

Доц. Стойчев счита, че рецесията с цените може да активизира доста хора и да докара до рецесия в ръководството.

Според него президентът отстоява известната позиция за македонците, пробва се да държи висок политически рейтинг, с цел да го осъществя когато би трябвало. " Посещението на Петков в Северна Македония в действителност бе преждевременно, наподобява, че държавното управление ни бърза да взема решение македонските проблеми. Приоритизирането на този въпрос наподобява озадачаващо на фона на националните проблеми ", изясни той. И добави, че правосъдната промяна към този момент няма нищо общо с правораздаването, а е политически проблем. " Този фактор може да разцепи обединението, значително Демократична България ще зависи от предлагането си за промяна ", акцентира доцент Стойчев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР