Опозицията в България не се държи като опозиция в последните

...
Опозицията в България не се държи като опозиция в последните
Коментари Харесай

Стефанов: За управляващите е по-изгодно да нямат споразумение

„ Опозицията в България не се държи като съпротива в последните 20 година А държавното управление няма обикновено отиграване на неща, които дъвчем от 9 месеца, и по тази причина е уязвимо за всяко свое деяние ”. Това съобщи политологът Любомир Стефанов в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Той даде образец, че е могло да се изясни, че сглобката е в основата на всяка по-голяма структура. „ В момента на ръководещото болшинство е по-изгодно да няма съглашение, тъй като им разрешава да бъдат гъвкави заради неналичието на проект и на тактика ”, сподели Стефанов и разясни, че заради неналичието на обикновено политическо и човешко съглашение тази обстановка е по-добра.

Според Десислава Олованова, специалист " Връзки с обществеността ", държавното управление не приказва за ротацията, тъй като сега сме в процеса на договаряне.

„ Те няма какво да ни кажат. Дори, когато има какво да ни кажат, новините ги оповестяват мъчно. Комуникацията им по време на ротацията няма да се разграничава от всичко до този миг ”, разясни тя. „ Кашата е цялостна, чакам да има и фойерверки ”, сподели тя и добави, че се надява и след ротацията държавното управление да остане. 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР