Опозицията тръгна с напълно погрешен подход. Аргументите ѝ са неверни,

...
Опозицията тръгна с напълно погрешен подход. Аргументите ѝ са неверни,
Коментари Харесай

Денков: Продължаваме изпълнението на управленската програма

Опозицията потегли с изцяло неправилен метод. Аргументите ѝ са погрешни, основават се на неистини и колкото и да манипулираха хората за известно време, истината излезе нескрито. Това съобщи пред публицисти министър председателят, откакто държавното управление съумя да оцелее след вота на съмнение.

„ Отново ще повторя – нямаше причини, които всъщност да изискват този избор, единствено се изгуби парламентарно време. Всички ще схванат, че ние се опитваме да помогнем на тези райони. Днес бях в индустриалната зона на Пловдив и има предпоставки такава индустриална зона да се развие в Стара Загора и в други градове. Нека да гледаме в бъдещето, а не да се чудим по какъв начин да останем в предишното “, добави акад. Денков.

Той благодари на народните представители за доверието и посочи, че е значимо да има политическа поддръжка, тъй като „ това ни дава съображение да продължим да си изпълняваме управническата стратегия “.

Готов съм да изслушам всеки, който има нещо да каже, стига да е доброжелателно и градивно. За мен основното е да си работим по целите, да си изпълняваме програмата и да имаме парламентарна поддръжка, с цел да си гласуваме законите, които са значими, уточни още министър-председателят.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР