Опозицията се опитва да дестабилизира страната. Те не искат да

...
Опозицията се опитва да дестабилизира страната. Те не искат да
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ: Деляне, не се поддавай на комунистическите манипулации

Опозицията се пробва да дестабилизира страната. Те не желаят да има единение и съгласие в този толкоз значим миг за България.

Това сподели от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски по време на днешните диспути по отношение на подадената оставка на Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила. "В последно време сме очевидци на долни тематики, които засягат огромни хора. Елена Йончева избяга от сериозните тематики за банкрутите на банките, за схемите на източване на страната. Тя мина на едни доста дребни и недостойни тематики. Тези офанзиви са против почтени български депутати. Защо нападат Хасково и Делян Добрев? Той на локално равнище разгроми комунистическата партия в района и нямате нито един кмет. Той ви би, както Германия би Бразилия на международното състезание по футбол. Добрев е потвърден експерт в енергетиката. Деляне, приятелю мой, не се връзвай на тези комунистически номера. Не се поддавай. Те желаят да се докопат до енергетиката и още веднъж да крадат милиарди. Това им е задачата. ти си необходим на България. Ако скочиш в този момент от кораба, няма да стигнеш до брега. Червените акули ще те раздерат още във въздуха. Твоята кръв ще им се услади и те ще клатят кораба, с цел да падне още някой. Призовавам всички народни представители да не одобряват оставката на Делян ", приключи Гърневски.

Веднага след него думата взе и сътрудника му Антон Тодоров. "Трябва да знаете, че аз съм като мумията. Не се храня, не дремя и постоянно се връщам за смут на алената мафия. От година и половина се пробвам да схвана от Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила дали е взела участие в приватизацията на РМД "Техноимпекс ". Тя е съдена за тази приватизация. Има ли морално право тя да приказва за Делян Добрев ", сподели Тодоров. По време на цялото му изявление депутатите от Българска социалистическа партия за България не стопираха да тропат по банките и да дюдюкат, а ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила неведнъж предизвести Тодоров, че би трябвало да приказва за оставката на Делян Добрев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР